Pagina's

donderdag 29 november 2012

Sinterklaas, wie ken hem niet.


Sinterklaas! 
Bijna is het zover, sinterklaasavond. 
Een avondje echt voor de kinderen, vol met leuke cadeautjes, veel cadeautjes. 
Natuurlijk hebben mijn meiden al genoeg speelgoed, meer dan zat zelfs maar ik vind het zo leuk om van die heerlijke cadeautjes te geven en dan die blije toetjes, daar doe je het voor. 
Ze zijn nogal hyper de laatste dagen, Sinterklaas op school, pietjes op school. Thuis schoen zetten, op school schoen zetten. Op mijn werk komt Sinterklaas ook nog, as zaterdag. Drukke dagen dus, voor mijn meiden. 
Maar zo gezellig. 

Deze sint staat al een aantal dagen in ons huisje. Die hebben we alvast binnen ;)




Liefs 

Ilona 

7 opmerkingen:

  1. Gezellig hé!!! Een leuk Sinterklaasje zeg.
    Fijne dagen!!! Nog maar 6 nachtjes slapen....hihi.

    Groetjes Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is sinterklaas altijd een goede aanleiding om al het speelgoed eens goed op te ruimen. Wat er dit keer weg mocht, is naar de speelgoedbank gegaan. Geven we nog meer kinderen een leuke sinterklaas. Zoonlief vond dat echt een fijn idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Piet is vannacht op school geweest en had overal een troep van gemaakt. Die van mij zullen zo ook wel hyper zijn als ik ze ga ophalen. Maar wat is het leuk, ik kan er zo van genieten.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het leuk die Sinterklaas tijd, kids zenuwachtig voor alles wat er komen gaat...hier zijn ze 11 en 13 en nu zijn ze er eigenlijk helemaal niet meer mee bezig...we doen wel wat aan Sinterklaas maar het is 'anders', stiekum mis ik dat spannende sfeertje en het iedere avond op tijd voor de t.v. liggen voor het Sintjournaal wel hoor:-) Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel herkenbaar hoor Ilona! Hier zijn ze ook al helemaal hieperdepieper! En ja, al dat speelgoed maar idd heeeeerlijk om ze te verwennen. Wij vieren zaterdag al pakjesavond, ik verheug me er enorm op! Je sinterklaasje is echt een leukerd! Fijne dagen. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie sint staat er bij jullie thuis en een fijne sinterklaasavondje alvast toegewenst dat de Sint de kindjes maar goed mag verwennen.
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk! is hier ook een patroon van:)?

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk als je een bericht achterlaat!