Pagina's

woensdag 30 december 2009

Happy 2010

Bij ons is het hele huis alweer kerstvrij, heb alles weer keurig opgeborgen. Het is nu wel heel kaal in huis, maar ook weer weer heerlijk opgeruimd.
Ik kijk uit naar oud en nieuw, ookal word ik dan altijd wel wat emotioneel, ik vind een nieuw jaar heerlijk!


Een nieuw jaar, nieuwe kansen...
Lekker weer creatief bezig zijn
Deze bloemetjes zijn zo leuk om te maken!
Je ziet dat ik alweer toe ben aan het voorjaar, vrolijke kleurtjes!
Heerlijk contrast met de sneeuwachtergrond... ;)Ook weer een krans gemaakt, dit keer wit met heel licht blauw.
De bloemetjes heb ik ook zelf gemaakt.

Dus bij deze wens ik iedereen een fantastisch 2010 toe!
Met veel geluk, gezondheid en liefde.

Liefs Ilona


dinsdag 22 december 2009

Nostalgie

Een mandje vol met vrolijke kerstballen en kerstvogeltjes EN kersthuisjes.
Zijn ze niet schattig?

Van de week was ik even bij mijn moeder en ze zei dat ze wat voor me had...
Ik keek in het doosje en dit zag ik! Daar word je toch echt vrolijk van!
Dit zijn de kerstversieringen die nog van mijn opa en oma zijn geweest. Is dat niet geweldig!?
Mijn opa hield nogal van Bling Bling, nou ikke ook hoor!

Ik wens jullie allemaal geweldig mooie kerstdagen toe!

Liefs Ilonazondag 20 december 2009

Inspiratie krans

De laatste dagen voor kerst... wat heerlijk dat er zoveel sneeuw ligt, dat geeft zoveel sfeer. Hopelijk ligt het met kerst ook nog, dat zou de eerste witte kerst sinds 1981 zijn, en toen was ik 1. Mijn jongste dochter is nu ook 1...

Ben lekker aan freubelen geweest en weer een krans gemaakt.
Mijn inspiratiebron was dit keer de blog van Irma, van Allemaal kleurtjes  http://allemaalkleurtjes.blogspot.com/ Zij maakt gebruik van de meeste lieve pastel kleurtjes en als ik op haar blog kom dan word ik altijd erg blij.


Verder heb ik gisteren nog wat groen gekocht en dit simpel in paar vaasjes gedaan, geeft een leuk effect.
Heerlijk simpel.Ik wens iedereen een heerlijk witte kerst!
Liefs Ilona

woensdag 16 december 2009

Zomaar wat plaatjes

Zomaar even wat plaatjes, de oude kerstballen heb ik van de week gevonden in de kringloop evenals de oude kerstboomkaarsjeknijpers (mmm, woordje voor galgje? ;), een hele doos vol voor 1 euro! Kijk dat is nou echt leuk!

Fijne dag!

zondag 13 december 2009

Kerststukjes gemaakt

Vanmorgen was ik even samen met Katie, mijn dochter van bijna 3, naar het tuincentrum hier in de buurt gegaan. Wat was het druk! En het was toen vroeg in de morgen, kan je nagaan hoe druk het vanmiddag is...
We hebben even snel gekeken op de kerstafdeling, veel te zien, ook veel is heel erg leuk maar ook behoorlijk aan de prijs. Een kerststukje van 50 euro vind ik niet normaal maar sommige mensen hebben het er wel voor over, ik ga liever zelf aan de slag. Dit is het resultaat, heb alleen een tak Eucalyptus gekocht en die verwerkt in een paar kerststukjes, oja, en 6 lange kaarsen in de aanbieding.


Een krans van ijzerdraad opgehangen en versierd.
En onze kerstboom.

Fijne zonnige zondag!

zaterdag 12 december 2009

Ken je dat gevoel?

Ken je dat gevoel, dat je echt helemaal blij bent als je een nieuwe aankoop hebt gedaan?
Vroeger had ik dat al, dan kreeg ik nieuwe schoenen en dan was ik daarmee zooo blij dat ik ze naast mijn bed zette zodat als ik wakker werd meteen mijn nieuwe schoenen weer zag, en dan was ik meteen blij...
Gisteren ging ik even naar de kringloop, ze hebben daar nu een hele afdeling met kerst spullen die ze elke keer weer vernieuwen, dus dan komt er weer een nieuwe doos vol met ouwe kerstmeuk.  Ik zat gisteren dus lekker te struinen tussen alle kerstballen, sterren en pieken. Ik had al een aantal mooie te pakken en toen ineens maakte mijn hart een sprongetje, ik zag een geweldige kerstkralen slinger, en dan heb ik het niet over een plastic geval, nee een echte oude glazen kerstslinger....heeee, daar ligt er nog een! en nog een!!!! Ik had inmiddels al 3 zilveren slingers te pakken.
Helemaal blij! Ik ging nog even neuzen in een andere doos en toen maakte mijn hart een megasprong! WAUW, een gekleurde oude glazen slinger! Helemaal super! Ik vroeg nog even voor de zekerheid aan de verkoopster achter de kassa wat de slingers kosten, wel 35 cent per stuk! Om je te bescheuren toch!?
Met nog een aantal kerstballen was ik amper 4 euro kwijt!
Mijn weekend begon super!
woensdag 9 december 2009

Steeds meer in kerstsfeer

Weer een krans af! Wauw, wat is het toch leuk om te maken. Leuke kleurtjes uitzoeken, vilten bloemen maken en alles bij elkaar te voegen om een mooi geheel te maken.

Ons huis komt almeer in kerststemming, de kerstboom staat inmiddels al.
Ik heb er gisteravond wat foto's van gemaakt maar deze zijn niet echt mooi geworden, toch nog maar een keer foto's maken bij daglicht.
Hier een detail van de boom


De krantenkerstboompjes staan voor het raam en de sneeuwpopjes staat lief bij elkaar.

Fijne dagen iedereen!

zaterdag 5 december 2009

Red, White and Grey

De titel zegt genoeg, dit zijn de kleurtjes van mijn nieuwe krans.
Zo leuk om te maken! En ik vind het resultaat ook best geslaagd.
Zoals het altijd bij mij gaat, kan ik het niet laten om er maar 1 te maken of 2...Neeee ik ben inmiddels bezig met nummer 4! Nummer 3 is ook zooo leuk, ik zal er spoedig foto's van maken en nummer 4... die wordt ook leuk! Tja, waar moet ik ze allemaal ophangen he? Toch maar een handeltje beginnen hahaha.Dit huisje/kerkje heb ik onlangs gekocht bij de Kringloop, het witte huisje heb ik gekocht bij Brocaatje. Het geeft zo leuk licht met een waxinelichtje, je merkt het, ook in ons huis brand regelmatig een kaarsje. Gezellig hoor!

dinsdag 1 december 2009

Krans

Na een poosje heerlijk surfen op het net kwam ik op het idee om een krans te maken. Van wol, veel wol, stof en veel vilt en veel tijd is dit het resulataat geworden.
Kijk zo hangt ie nu.
Ik ben alweer begonnen met een volgende krans!
Die laat ik natuurlijk weer spoedig zien als ie af is.

Fijne dag!


zondag 29 november 2009

Advent!

Jaaaa eindelijk mag de eerste kaars aan.... na weken wachten.
Leuk hoor, kerst is nu echt in zicht.


Zomaar wat bakvormpjes

Bij de verzameljaarbeurs te Utrecht had ik 2 bakvormen gekocht, niet omdat ik zo gek ben op bakken of koken maar om plantjes in te doen. Had een idee opgedaan bij een andere blog en ik vond het zo leuk staan.
In de langwerpige zitten 3 hyacinten. Nog even wachten en dan komen ze tevoorschijn.De 3 'kerstballen' heb ik op gehangen aan een ijzeren rondje en voorzien van een oude kerstboomknijper met kaarsje.En tot slot, nog even een lief plaatje van een waxinelichtje in een gewoon kopje, leuk effect.
Fijne zondag!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails