Pagina's

zondag 16 februari 2014

De Huishoudbeurs verslag


Wat leuk! Dat is wat mijn reactie was toen ik werd uitgenodigd door de Huishoudbeurs
Ik kreeg heuse perskaarten en mocht nog iemand meenemen ook, mijn lieve moeder werd het slachtoffer, nee hoor, ze vond het hartstikke leuk. 

Op een zondag naar de huishoudbeurs, is dat een goed idee? Ik heb geen vergelijking met andere dagen maar ik vond het echt druk. Zeker toen de beurs net open ging. De foto's hierboven waren vanuit de 'perskamer' gemaakt. 
We werden daar hartelijk ontvangen en kregen heerlijk een kopje koffie aangeboden, nog even wat energie naar binnenwerken voordat we ons in de drukte storten. 

Hieronder een kleine impressie. 

Wat ik ervan vond? 
De beurs is GROOT, en de vele stands zijn GROOT. Het aanbod is voor mij niet zo heel aantrekkelijk. 
Ik vond het teveel op een hele grote supermarkt lijken. En ik heb niet heel veel nieuwe of innovatieve producten gezien. 

In hal 7 was een deel ingericht met woonaccessoires en een klein gedeelte met creatieve stands en tafels waar je voor 5 euro een workshop kon volgen, dit vond ik echt duidelijk de leukste hal. Er hadden wel wat meer kleinere webshops en winkeltjes mogen zijn. 

Er zijn verder nog hallen met Food & drinks, kleding, en een soort standhoudersmarkt. 
Al met al vond ik het een gezellige en vermoeiende dag, veel gelopen, weinig gekocht.

Bij de Foods & drinks hal kan je veel proeven, wat ook heel veel werd gedaan.
Verder krijg je op de beurs niet veel voor niets, aanbiedingen in overvloed trouwens. 

De beurs is goed georganiseerd met vele eet en drink voorzieningen. Keurig geregeld allemaal. 
Ik heb het gezien, vond het interessant, maar zal deze beurs niet snel meer bezoeken. Het is niet mijn smaak, niet mijn ding. 

Zijn jullie wel eens geweest en wat vond je ervan?

Liefs 

Ilona 

13 opmerkingen:

 1. Ik herken je beschrijving. Ik vond het eigenlijk (....) vreselijk. Not my kind of cookie. Maar wel leuk als je er voor gevraagd wordt en als het ware een beetje boven kunt hangen. Maar doe mij maar de zee en wat meer rust haha
  x
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 x geweest,vreselijk,nooit meer! Wel een mooie impressie van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben vandaag geweest; nog niet lang thuis. (Flink stukje reizen als je in Zuid-Limburg woont.) Ik vond het geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ooit geweest. vorige eeuw.
  VERSCHRIKKELIJK!
  Je raadt het vast wel..... nooit meer dus.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt verschrikkelijk hahahahahaha! Ik kan er gratis heen want mijn man is beurscoördinator voor Telegraaf/Privé/Vrouw e.d. Jaren geleden wel een aantal keren geweest maar die irritante boodschappenwagentjes tegen je schenen, mensen die lopen te duwen om ook maar iets te kunnen proeven, nee dank u beleefd, ik weet leukere dingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eens en nooit weer!!! Jaren geleden geweest, maar ik zat me groen en geel te ergeren aan al die mensen die naar mijn idee thuis niks te eten krijgen.....
  Maar ik ken ook iemand die het helemaal geweldig vind en nu alweer uit kijkt naar de beurs van 2015....tja...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik laat me er niet meer heen slepen, gillend gek werd ik daar, al die mensen en al dat gegraai.
  Maar je moet het een keer meemaken en zeker leuk als je VIP bent haha.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga morgen. Ben al wel eens eerder geweest heeeeeeeeeel lang geleden. Mijn beide dochters wilden dit jaar graag eens heen, dus gaan we morgen, maar 1 keer in de 20 jaar vind ik echt meer dan genoeg :).
  Ik vroeg me af of er ook handwerkstands staan dit jaar. Ik wil Clover Amour haaknaalden kopen. Ik had dit jaar geen tijd om naar de handwerkbeurs te gaan, dus hoop ik eigenlijk dat ik ze op de huishoudbeurs kan kopen (maar die kans zal wel klein zijn). Iemand een idee of ze daar toevallig te koop zijn? (Kan ze natuurlijk altijd online bestellen, maar was benieuwd of ze misschien op de HHbeurs te koop zijn).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het heerlijk, maar niet de beurs zelf. Ik vind het geweldig om me te verwonderen om het "gedrag" van anderen en om naar de mensen te kijken die daar lopen en al dat gegraai om mij heen. Wat zo'n beurs en zgn. koopjes met iemand doen. En dan die trotse dames die echt denken dat ze een koopje op te kop getikt hebben :). Ik kan daar heel erg van genieten. Zelf zie ik het toch echt anders zie. Niets koopjes. Je koopt dingen die je thuis ook niet gekocht zou hebben. Die 3 repen chocolade voor de prijs van 1, heb je net zo snel op als 1. De nieuwe producten komen vast wel in de winkel. En helemaal niet goedkoop, want je betaald al bijna 20,00 voor de entree en hebt ook nog je reiskosten. En waarschijnlijk kom ik thuis met alleen wat kaartjes waar internetadressen op staan met spullen die mij interesseren en mocht ik het nodig hebben dan bestel ik het online (dan heb ik het in ieder geval in mijn handen gehad en gezien).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben daar ook 1 x geweest en was ook voor mij meteen de laatste x. Niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Samuel L Jackson is one of many comments in San Andreas, I mean, come
  on! I assumed the Rockstar guys would understand this strategy.
  Those are only a number of the number of choices available
  to you.

  my web page :: gta 5 cheats (http://yagogames.com/)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi there, I enjoy reading through your post.
  I like to write a little comment to support you.

  Check out my blog post ... frank kern webinar on consulting

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk als je een bericht achterlaat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails